news-details

Mamoru, yaza tatil kampanyasıyla giriyor

Kripto para borsası Mamoru, yeni referans kampanyasıyla yaza merhaba diyor. Borsa düzenlediği “Güvenliğinizi Yeniden Tanımlayan Referans Kampanyası” ile arkadaşlarını davet eden eski ve yeni kullanıcılarına çeşitli avantajlar sağlıyor. 25 arkadaşını Mamoru’da hesap açmaya davet eden kullanıcılar tatil ödülünü kazanma şansı elde ediyor.

Mamoru’nun yeni kampanyasında, 5 arkadaşını davet eden her kullanıcı davet ettiği kişiler hesap açtığı taktirde 25 USDT’lik ödüle hak kazanıyor. Böylece kendileri kazanmaya devam ederken, arkadaşları da Mamoru’nun avantajlarından faydalanabiliyor. Öte yandan 25 arkadaşını davet eden kullanıcılar ise yine davet ettiği kişiler hesap açtığı taktirde büyük ödülü elde etmek için çekilişe katılma şansı elde ediyor. Yapılan çekiliş sonucunda ise kazanan 25 bin TL değerindeki tatil ödülünün sahibi oluyor. Böylece Mamoru, kullanıcılarına yalnızca güvenli ve kolay bir trading deneyimi sunmakla kalmıyor, aynı zamanda onları özel bir tatille ödüllendiriyor.

Kampanyaya ilişkin açıklamalarda bulunan Mamoru Türkiye Ülke Müdürü Baran Yıldırım, “Mamoru olarak genişleme politikamız doğrultusunda çeşitli etkinlik ve kampanyalar düzenlemeye devam ediyoruz. Avantajlı ürün ve hizmetlerimizden daha fazla insanın faydalanabilmesi için sürdürdüğümüz çalışmalarımıza son olarak yeni referans kampanyasını ekledik. Yaz aylarına girerken, bu kampanyayla birlikte kullanıcılarımızı güzel bir tatil hediyesiyle ödüllendirmek istiyoruz.” dedi.

Mamoru'nun referans kampanyası, kullanıcılarına çeşitli avantajlar sunarak platformunun yayılmasını ve daha fazla kişinin güvenliğinden faydalanmasını hedefliyor. Borsa bu kampanya ile kullanıcılarını ödüllendirerek motive ederken, Mamoru'yu da daha fazla insanın tanımasını sağlıyor. 

  Hibya Haber Ajansı